Misschien kent U ons, heeft u reeds met ons samengewerkt, misschien ook niet. In dat geval willen wij ons dan ook voorstellen.

VCPA bvba staat voor VeiligheidsCo÷rdinatie, Preventie en Advies.

Wij zijn actief op vlak van veiligheidsco÷rdinatie en preventie voor zowel particuliere als openbare bouwwerken, woningbouw, industriebouw, wegenis- en rioleringswerken, omgevingswerken, renovatie en herstellingswerken, saneringswerken, ...

Onze medewerkers zijn reeds actief op honderden kleine tot grote werven doorheen het land en hebben een jarenlange ervaring.

Onze diensten omvatten het opmaken van het veiligheids- en gezondheidsplan, risicoanalyse, co÷rdinatiedagboek en post-interventiedossier van de werf.

Daarenboven staat VCPA bvba garant voor een 'actieve' opvolging van de werf met wekelijkse werfbezoeken.

Sinds 1 januari 2006 kunnen wij ook een EPB verslaggeving voor u verzorgen. Dit kan zowel voor de bouwaanvraag als enkel voor de verslaggeving bij uitvoering. Gekoppeld met de veiligheidsco÷rdinatie kunnen wij dan ook een korting geven.

Ge´nteresseerd om verder kennis te maken of vrijblijvend een offerte te ontvangen, vul bijgaand antwoordformulier in of stuur een mail naar info@vcpa.be .

Het Team